Velkommen til en verden af håndværksmæssig brygkunst i København, en by berømt for sin rigdom af brygtraditioner og innovative øloplevelser. Her vrimler det med charmerende bryghuse, hyggelige barer og eksperimenterende mikrobryggerier, som byder på et kalejdoskop af smagsoplevelser for enhver entusiast.

Tag med på en rejse gennem de brostensbelagte gader, hvor hver enkelt bryghus fortæller sin egen unikke historie med hver øl de skaber. Mærk passionen og håndværket, når du bliver guidet gennem de antikke bryglokaler, føl hvorledes det gyldne bryg bliver til, og lad dig forføre af de komplekse aromaer og smagsnuancer.

Fra de ikoniske danske pilsnere til de nyskabende craft beers, der udfordrer smagsløgene med uventede ingredienser – mulighederne for at opdage og nyde er uendelige. Københavns bryggere tager stolthed i at bruge lokale råvarer, og det ses og smages i hver eneste bryg.

Uanset om du er en ivrig ølkender på jagt efter din næste favorit, eller du er nybegynder inden for ølverdenen, så tilbyder København en ølsmagning, der passer præcis til dig. Giv dig selv eller en du holder af, muligheden for at dykke ned i denne rige kultur med et oplevelsesgavekort til en ølsmagning i København. Det er den perfekte gave til den nysgerrige sjæl, som ønsker at udforske og berige sit palæ med nye, spændende smagsindtryk.

På Ølsmagning-københavn.dk finder du ikke bare en ølsmagning – du finder en oplevelse, der vækker alle sanser. En oplevelse, der både er lærerig og underholdende, og som vil blive husket og værdsat. Se vores kuraterede udvalg af ølsmagninger, og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte sted for din næste ølrejse i Københavns hjerte.

Kontakt

Du kan komme i kontakt med os ved at sende en mail til dbh[at]apolloweb.dk

Du er velkommen til at skrive hvis der er fejl på siden, eller måske du vil tilføje noget.

Skriv en mail.

Hjemmesiden drives og ejes af:

ApolloWeb

Otto Pedersvej 1

6960 Hvide Sande

Her kan du se hvilke initiativer vi støtter eller deltager i

cookies

minecookies.org

plastik nej tak

plastiknejtak.dk

reklame nej tak

reklamebeskyttelse.dk